21 Aralık 2012 Cuma

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yenilenmesi Sorununu Çözdü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yenilenmesi Sorununu Çözdü detaylar aşağıda verilmiştir.


Quaresma bu sezon içinde başka bir Türk takımına gidemez. Bundan sonraki hayatında ne yapar onu bilemeyiz ama bu sezon Galatasaray'a gitmesi söz konusu değil' diye konuştu.
İNŞAAT A.Ş. YAPACAKFİkret Orman, finansman sorunu nedeniyle askıda olan yeni stat projesinin ise sonuca bağlandığını söyledi. 'Finansman sorunumuz bitti' diyen Orman, şöyle devam etti: Henüz kamuouna açıklamadık ama üzerinde çalıştığımız bir finansman modeli vardı. Görüşmelerimizi tamamladık. İnşaatı Beşiktaş İnşaat A.Ş. yapacak. Ve kredinin önemli bir kısmı bankadan alınacak. Bu krediyle alakalı da stat gelirlerimiz çok arttığı için beraber çalıştığımız şirketler underwritter (sigorta) olacaklar. Onlarla yaptığımız kontratlar var. Bizi tavsiye edecekler. İnşaatın sezon biter bitmez başlayacağını vurgulayan Orman, 'Hatta sezon bitmeden bile başlayabiliriz' dedi.
IMG Doğuş'la anlaşmaBeşiktaş, geçen ay Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada; dünyanın en büyük spor, moda, medya ve eğlence şirketlerinden IMG ile Doğuş Grubu'nun ortak girişimi olan IMG Doğuş ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladığını açıklamış, Orman da konuyla ilgili olarak, 'Anlaşmanın en önemli tarafı pazarlama tarafıdır. İnönü Stadı'nın yenileme kısımları da var' demişti.
YABANCILAR İSİM İÇİN TAKİPTE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder