20 Şubat 2013 Çarşamba

Galatasaray Schalke Maçı Hangi Kanalda Blogumuz

Galatasaray Schalke Maçını şifresiz yayınlayan kanallar belli oldu. Ülkemizi Şampiyonlar Liginde temsil eden Fenerbahçe Schalke 04 maçını hangi kanal yayınlayacak … Galatasaray-Schalke 04 maçı ne zaman? Galatasaray Almanya ligi temsilcilerinden schalke ile 20 Şubat 2013 Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. İşte Galatasaray Schalke 04 Şampiyonlar Ligi maçının yayınlanacağı kanallar :

galatasaray

Galatasaray Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda :

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray grubundan 2. olarak çıkmış ve 2.turda Alman ekibi Schalke 04 ile eşleşmişti. Galatasaray Schalke ile ilk maçını 20 Şubat’ta kendi evinde oynayacak. Galatasaray’ın oynayacağı ilk maçı Dsmart, Smart spor şifreli olarak ekrana götürecek. Gurbetçi vatandaşlarımız için ise ekstra bir bilgi verelim. Almanya kanalı ZDF bu karşılaşmayı şifresiz olarak ekranlara getirecek. Galatasaray ile Schalke 04 arasında oynanacak mücadele 20 Şubat’ta ve saat 21:45′te ekranlarda olacak.

MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR DA VAR 

Galatasaray-Schalke 04 maçını 4 kanalda da şifresiz olarak yayınlanacak. Çanak anteni olanizleyiciler (1TV Georgia) Gürcistan Televizyonu, (AZ TV) Azerbaycan devlet kanalı, (İrip Varzesh) Arabistan kanalı ve (ZDF) Almanya kanalından maçı şifresiz olarak izleyebilir. Bunların içinden ZDF en garanti olanı. Hotbird uydusundan ZDF’yi izleyebilen herkes Galatasaray-Schalke maçını şifresiz olarak izleyebilir. Üstelik ZDF’deki maç HD olarak daizlenebilecek. Diğer kanallardan maçı şifresiz izlemek için çanakların ayarlanması gerekiyor.

Galatasaray Schalke 04 maçı hangi kanalda 20 Şubat 2013, Galatasaray şampiyonlar ligi maçı hangi kanalda 20.02.2013, GS Schalke 04 maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray Schalke 04 Karşılaştırma / Video :

20 Şubat 2013

Sizce Galatasaray Schalke 04 Maçının Sonucu Ne Olur ? Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz …


Galatasaray Schalke Maçı Hangi Kanalda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder