21 Şubat 2013 Perşembe

Fenerbahçe Viktoria Plzen maçı ne zaman Blogumuz

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş mücadelesinde ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Napoli’yi evinde de 2-0 ile geçen Viktoria Plzen, Fenerbahçe’nin 3. turdaki rakibi oldu. Peki Fenerbahçe Viktoria Plzen Eufa Avrupa Ligi maçı ne zaman ? İşte Fenerbahçe Viktoria Plzen maçı tarihi :

UEFA Kupası 2. turu ilk maçında Fenerbahçe, Belarus’taki 0-0 biten maçın rövanşında BATE Borisov ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, cezası nedeniyle bu maça seyircisinden yoksun çıktı.

Fenerbahçe Viktoria Plzen maçı ne zaman 7 Mart 2013, Fenerbahçe UEFA maçı tarihi ne zaman, Fenerbahçe Plzen 3. tur ilk maç ne zaman

fenerbahce-viktoriaplzen

Viktoria Plzen Fenerbahçe ilk maçı 7 Mart 2013 Perşembe günü Çek Cumhuriyeti’nde oynanacak. İlk maçını deplasmanda oynayacak olan Fenerbahçe Plzen karşısında avantajlı bir skor alarak İstanbul’a dönmeyi amaçlayacak. Fenerbahçe Viktoria Plzen UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçının tarihi 7 Mart 2013

Tarihinde ilk defa Avrupa’nın 2 numaralı kupasında son 16 takım arasına adını yazdıran Fenerbahçe, 7-14 Mart tarihlerinde karşılaşacağı Plzen ile çeyrek finalist olmak için mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16′ya kalan bütün takımlar ve eşleşmeleri:

Plzen – Fenerbahçe
Benfica – Bordeaux
Anzhi – Newcastle United
Stuttgart – Lazio
Tottenham – Inter
Levante – Rubin
Basel – Zenit
Ajax/Steaua Bükreş – Chelsea

Viktoria Plzen Fenerbahçe maçının sonucu ne olur ? Aşağıdan Yorumlarınızı Hemen Yazabilirsiniz …


Fenerbahçe Viktoria Plzen maçı ne zaman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder