21 Şubat 2013 Perşembe

Fenerbahçe Bate Borisov Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Blogumuz

Fenerbahçe Bate Borisov UEFA Avrupa ligi maçı hangi kanalda saat kaçta. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 0-0 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Bate Borisov ile bu akşam saat 22:05′te karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 22.05′te başlayacak olan maç Star TV’den canlı olarak ekranlara gelecek. Daha önce almış olduğu Ceza sebebiyle Fenerbahçe, bu maçı seyircisiz oynayacak.

Fenerbahçe maçı hangi kanalda

Fenerbahçe Bate Borisov Maçı Hangi Kanalda

Fenerbahçe UEFA’da bir üst turun peşinde ! UEFA Avrupa Ligi 2. Turunda mücadele eden sarı lacivertli ekibimiz, 0-0’ın rövanşında BATE Borisov’u Kadıköy Şükrü Saracoğlu stadında konuk edecek. Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşma, saat 22.05’ten itibaren Star TV’den canlı izlenebilecek. Fenerbahçe UEFA maçı hangi kanalda

Fenerbahçe’de kırmızı kart cezası bulunan Raul Meireles, sarı kart cezalısı Bekir İrtegün, statü gereği forma giyemeyen Emre Belözoğlu ve sakatlıktan yeni çıkan Sezer Öztürk bu maçta yer almayacak.

Fenerbahçe’de takımda 2′şer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Mehmet Topal ve Caner Erkin, bu maçta da sarı kart daha görmeleri ve turun geçilmesi durumunda, gelecek ilk maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Bate Borisov hangi kanalda 21 Şubat 2013, Fenerbahçe Bate Borisov hangi kanalda

FENERBAHÇE HANGİ SKORLARI ALIRSA TUR ATLAR ?

Fenerbahçe’nin Turu geçip tarihinde ilk kez Avrupa Ligi’nde ilk 16′ya girebilmesi için her türlü galibiyet yetiyor. 90 dakikanın 0-0 bitmesi halinde uzatmaya gidilecek. Gollü beraberliklerde ya da BATE’nin galibiyetlerinde ise Fenerbahçe UEFA kupasına veda edecek.

Fenerbahçe Bate Borisov UEFA maçı hangi kanalda saat kaçta başlayacak 21.02.2013

FENERBAÇE BATE BORİSOV MUHTEMEL İLK 11’LER

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Ziegler, Selçuk, Mehmet Topal, Kuyt, Baroni, Sow, Webo
Bate Borisov: Gorbunov, Polyakov, Yurevich, Bordachev, Filipenko, Rudik, Olekhnovich, Baga, Hleb, Volodjko, Rodionov

Sizce Fenerbahçe Bate Borisov’u Mağlup Edebilir mi ? Aşağıdan Yorumlarınızı Hemen Yazabilirsiniz …


Fenerbahçe Bate Borisov Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder