19 Şubat 2013 Salı

Arsenal Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda Blogumuz

Arsenal Bayern Münih Maçı Saat 21:45′te NTV’de

Şampiyonlar Ligi 2. turda heyecan Arsenal Bayern Münih Maçı ile devam ediyor… Gecenin en dikkat çekici maçında Arsenal ile Bayern Münih, Londra’da karşı karşıya gelecek. İngiltere Federasyon Kupası’na da veda eden Arsenal zor günler geçiriyor. Bundesliga’da 15 puan farkla liderliğini devam ettiren Bayern Münih ise formda ve moralli.

Arsenal Bayern Münih Maçı hangi kanalda 19.02.2013, Arsenal Bayern Münih Maçı hangi kanalda saat kaçta, Bayern Münih Arsenal hangi kanalda NTV canlı izle

Londra'da dev kapışma

Şampiyonlar Ligi 2. Tur’unda Arsenal ve son Devler Ligi finalisti Bayern Münih ilk etap mücadelesinde Emirates Stadium’da karşı karşıya gelecekler. Dev mücadeleyi bu gece saat 21:45′ten itibaren NTV’den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Arsenal Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda

Bir tarafta Premier Lig’de şampiyonluk ümitlerini çoktan tüketmiş, federasyon kupasına evinde Blackburn karşısında aldığı yenilgiyle veda eden, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılması tehdit altındaki Arsenal. Diğer tarafta Bundesliga’da en yakın rakibi Dortmund’un 15 puan önünde dolu dizgin şampiyonluğa koşan Bayern Münih. Blackburn maçında taraftarın yoğun şekilde protesto ettiği menajer Arsene Wenger, takımının ayağa kalkacağına inanıyor.

19 Şubat 2013


Arsenal Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder