13 Ocak 2013 Pazar

Fenerbahçe Haydi Yenin

Yeni yıla Fenerbahçe kadar yakın ve paralel olarak önemli bir yeni ürün duyuruları 2012 çizim, bu herkesin gelip ne hakkında heyecanlanmak için fenerbahçe 1461 trabzonspor geleneksel bir zamandır.

Galaxy S4 hakkında son dedikodu gitmeyi şey ise, 2013 bir patlama ile başlamak için ayarlanır görünüyor


Geliştirilmiş 4.99 inç 1080p ekran, rampalı 13 megapiksel tetikçi ve güç Android şova sekiz çekirdeğe kadar ince tasarımı, bu gelecek yıl yenmek için cihaz olacağı anlamına gelir.

Samsung şimdi bir kazanan üzerine fenerbahçe 1461 trabzon maçı gerçekten ve haklı olarak, Apple'ın iPhone için en önemli rakip olarak ün kazanmıştır.

Cupertino adlı tamamını fethetmişti yakışıklı rakip engellemeye kullanılan Geçmişte vurgulanan özellikleri iken, bugün bir engel daha var.


Daha fazla insan akıllı neler yapabileceğiniz hakkında savvier hale geliyor ve Samsung istediklerini kitlelerin verme kralı.

Bunlar son dedikodular Samsung baskın fenerbahçe 1461 trabzonspor maçı hangi kanalda smartphone üreticisi olma hedefine tüm çıkmak için hazır görünüyor olduğunu göstermektedir.

Bir zamanlar dedikodu açısından açtı iPhone, Samsung zorla kontrol etti nerede görünür.



Bir akıllı telefon sürekli gelişen Google Android ile birlikte, teklif ne için gündeme ayarlıyor.

Sızan özellikleri nokta ise, Galaxy S4 herkes için yaygara olduğu telefon olacak.

IPhone 5, ama kötü bir PR tarafından vuruldu ve kötü yapılmış yazılım için sağlam bir başlangıç ​​sonra, Apple özünde kanama kenar teknoloji koyar bir iPhone 6 yenilik ve oluşturmak için elinden geleni yapmak zorunda olacak.

Samsung S4 Tim Cook'un elini zorlayacağını Bu inanılmaz heyecan verici.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder