28 Ocak 2013 Pazartesi

2013 AÖF Sınav Sonuçları

AÖF SINAV TAKVİMİ
Güz Dönemi Ara Sınavı 05 – 06 Ocak 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09 – 10 Şubat 2013
Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 – 02 Haziran 2013
DERS GEÇME İLE İLGİLİ BİLGİLER
KULLANILAN KISALTMA VE TERİMLER
1.AA ile CC arası “Geçer” notudur.
2.CD ile DD arası “Koşullu Geçer” notudur;
Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
3.FF, YZ, DZ “Kalır” notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.
4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.
5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.

Kayseri 5-6 Ocak tarihleri arasında yapılan aöf sonuçları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) 2012-2013 yılı güz dönemi ara sınav sonuçları açıklandı. 2012-2013 Güz Dönemi vize sınav sonuçları bugün AÖF’ün internet sitesinden yayınlandı.
Sonuçlar açıklandığında AÖF 2012-2013 Güz Dönemi Ara aöf sınav sonuçları bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

23 Ocak 2013 Çarşamba

Kandil Geldi


Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizleremutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle. Nice kandiller.
6- Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir. Hacdan döner gibi, Mevlüt'den kandili iner gibi gel gel. Bekliyoruz yillardir. kandil mesajları Kandiliniz mübarek olsun. .
7- Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller.
kandil mesajları , mevlid kandili hazır sms mesajları 2013, sms kandil mesajları gönder
Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek
Avuçlarin açildigi, gözlerin yasardigi, ilahi esintilerin kalpleri oksadigi anin bir asra bedel oldugu bu gece dualarda birlesmek dilegiyle kandilinizi mevlid kandili mesajları mübarek olsun.
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
Allah"in rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül günesiniz hiç solmasin, yüzünüz aydin olsun, kabriniz nur dolsun, makaminiz Firdevs, dualariniz kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.
Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandiller.
Allah"ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. kandiliniz kutlu olsun
Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, kandilin mübarek olsun.
İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Kandiliniz mübarek olsun

22 Ocak 2013 Salı

Kandil Mesajları


Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Mevlüt kandiliniz mübarek olsun.
En Güzel Anlamlı Mevlid Kandili Mesajları 2013 , 2013 Mevlid Kandil mesajları 23 Ocak 2013
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV 'in dünyaya şereflendirdiği gecedir O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve mevlid kandili mesajları dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek
Avuçlarin açildigi, gözlerin yasardigi, kandil mesajları ilahi esintilerin kalpleri oksadigi anin bir asra bedel oldugu bu gece dualarda birlesmek dilegiyle kandilinizi mübarek olsun.
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildigince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Mevlid Kandili

Mevlid Kandili İslam’ın mesajlarını halka sunan son peygamber Hz. Muhammed’in doğumunu anma ve kutlamak için düzenlenen törenler, tarihte ilk kez Mısır’da Fatımiler döneminde başladı. Çok geçmeden Eyyubiler tarafından da benimsenen kutlama programlarında çeşitli törenler ve şenlikler yapıldı. Tarihteki kutlamalarda, mevlid kandili dönemin ve bölgenin alimleri, şairleriyle din ve devlet işlerinde yararlık gösterenlere, Türk-İslam devletlerinde çok eski bir adet olarak görülen ve hükümdarlar tarafından taltif için hazırlanan elbiseler (hil’atler) giydirildi ve hediyeler verildi.
Mevlid törenleri daha sonra İslam dünyasında yaygınlık kazanarak günümüze kadar devam etti. Esasen Hz. Peygamberin doğum yıl dönümünü kutlama mevlid kandili 2013 maksadıyla başlayan mevlid töreni giderek, Kadir, Mi’rac, Regaib ve Berat gecelerinde veya sünnet, evlenme, ölüm, deprem gibi önemli olaylar vesilesiyle yapılmaya başlandı ve toplumsal gelenekte yer alan önemli bir dini-kültürel öge oldu.
OSMANLI DEVLETİ, KANDİLİ ”MEVLİD ALAYI”YLA KUTLARDI
Osmanlılar döneminde ”mevlid töreni”ne ayrı bir önem verildi. Osmanlı’nın ileri döneminde ”Mevlid Alayı” diye anılan görkemli törenlerde şeyhülislam, vezirler ve diğer askeri ve mülki erkan, büyük müderrisler, belli bir düzen içinde Rebiülevvel ayının 12′sinde Sultan Ahmed Camisi’nde yerlerini alırlardı.
Padişahın gelmesinden sonra vaazlar verilir, mevlidhanlar tarafından Süleyman Çelebi’nin yazdığı mevlid okunur ve bu esnada Medine’den getirtilen hurmalar camidekilere ikram edilirdi.

MEB Yönergesi

MEB nihayet İzin Yönergesini değiştirerek yenisini yürürlüğe koymuştur. Nihayet diyoruz çünkü bu düzenleme gecikmiş bir düzenlemedir. 13.02.2011 tarihinde yürürlüğe giren 6111 sayılı torba yasadan sonra bu düzenleme zorunluydu. MEB izin yönergesi Torba yasayla izinle ilgili bir çok hüküm değişmiş fakat MEB bu konuda bir adım atmamıştı. Örneğin bu yasa ile;
MEB izin yönergesi 2013 , MEB izin yönetmeliği , Öğretmenlerin izin yönergesi MEB 2013
- Doğum sonrası aylıksız izin bir yıldan iki yıla
- Evlilik izini 5 günden 7 güne
- Ölüm izni daha önce eş, çocuk, kardeş, anne baba meb izin yönergesi son ile sınırlı iken, eşin derece yakınları da kapsama alınmış ve 5 günden 7 güne
- Babaya doğum izni 3 günden 10 güne,
Çıkarılmıştır.
Bu düzenlemelerin İzin Yönergesine işlenmesi gerekiyordu. Bu düzenleme için iki yıl bekleyen MEB geç ve eksik de olsa hatasını düzeltmiştir.
Yönergeler; kanun ve tüzükleri açıklayan hukuki metinlerdir. Çoğu zaman yönetmelik gibi işlevleri vardır.
Bu yönerge de kanundaki hususları açıklamak üzere yürürlüğe girmiştir. Açıkça söylememiz gerekirse bir çok konu açıklığa kavuşmuşken bir çok konu halen cevapsızdır.
Şimdi bu yönergede dikkatimizi çeken hususlara değinelim. Yönerge maddelerini kırmızı renkle ele alalım.
Kanun maddelerinin işlenmesi noktasında sorun görülmemektedir.
Öncelikle izin vermeye yetkili amirlerde düzenleme yapılmış ve 652 sayılı KHK hükümleri de işlenmiştir.

21 Ocak 2013 Pazartesi

Ahmet Mete Işıkara öldü

Ahmet Mete Işıkara öldü , 1941 yılında Mersin'de doğdu. 1954 Mersin Lisesi'ni bitirdi. 1965 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Jeofizik Bölümü'nü bitirdi ve aynı bölüme asistan oldu.
1976 - 1983 yılları arasında Türkiye Ulusal Jeodezi ve Jeofizik Birliği Ulusal Jeomagnetizma ve Aeronomi Komisyonu Başkanlığı yaptı. 1979 - 1982 yılları arasında Avrupa Depremlerin Önceden Belirlenmesi Çalışma Grubu'nda koordinatör olarak çalıştı. 1980 - 1983 yılları arasında Türkiye adına Avrupa Konseyi Deprem Uzmanları Komitesi'nde temsilcilik yaptı.
1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde göreve başladı. 1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü'nde müdür yardımcısı oldu. 1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırmaları Enstitüsü'nde müdür oldu.
Ahmet Mete Işıkara öldü mü , Ahmet Mete Işıkara öldü vefat etti.

10. Düzey Takdir Teşekkür Hesaplama

Yeni Online lise 2 takdir teşekkür hesaplama robotu 2012 – 2013 Eğitim Öğretim yılın ilk döneminin sonuna yaklaşırken Ortaöğretim ( Lise ) 10. sınıf öğrencileri için takdir ve teşekkür hesaplamasının nasıl yapılacağını anlatalım. Öncelikle, “Neden otomatik hesaplama programı yok ?” diye soran öğrencilere cevabımız : Her lisedeki ders programı ve ders saatleri takdir teşekkür hesaplama lise 2 aynı olmadığından dolayı sizlere kendiniz hesaplayabilmeniz için yöntemi anlatma gereği duyduk. 10. sınıf takdir teşekkür hesaplama Lise 2 takdir teşekkür hesaplama işlemi şöyle yapılır:
>> Dönem sonunda her dersin ortalaması alınarak dersin haftalık ders saati ile çarpılır. Daha sonra çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür. Çıkan sonuç :
-Derslerin her biri 45.00 puandan aşağı olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70. 00-84 .99 olanlar Teşekkür;
-85.00 puan ve yukarı olanlar takdir alırlar.
Lise Takdir Teşekkür Hesaplama 2013, Lise 2 Takdir teşekkür Hesaplama , 10. Sınıf Takdir teşekkür Hesabı, Lisede Takdir Teşekkür Nasıl Hesaplanır , Ortaöğretim Takdir Teşekkür Hesaplama Formülü 2013

20 Ocak 2013 Pazar

Sneijder Galatasarayda

Galatasaray beklenen mutlu sona ulaştı. Sneijder artık Galatasaraylı. Yaklaşık 15 gündür sarı kırmızılı taraftarların yüreğini ağzına getiren Sneijder transferi Sneijder Galatasarayda kesin olarak mutlu sonla noktalandı. İnter’in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder önümüzdeki 3.5 yıl Galatasaray formasını giyecek.
Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Galatasaray, Sneijder’in transferi için kulübü İnter ile kesin protokol yapmıştı. Fakat Sneijder’in İnter Kulübü ile olan sponsorluk sözleşmesi işin bitmesini geciktirmişti. Bir gün önce başkan Ünal Aysal’ın talimatı ile Milano’ya giden kulübün Ceo’su Lütfi Arıboğan ile başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Sinan Kalpakçıoğlu oyuncunun menajeri Soren Lerby ile yeniden pazarlığa oturdular. Bu arada Soren Lerby’nin yüzde 10′luk komisyon isteği yüzde 7′ye indirildi. Bir ara Sneijder babasının da transfer görüşmesine müdahil olduğu ve oğlunun alacağı yıllık ücretinin artırılması için girişimde bulunduğu iddia edildi. Arıboğan ve Kalpakçıoğlu Sneijder’in yılda 4 milyon euro garanti para ve maç başına 25 bin euro, ayrıca bonuslarla birlikte toplam yılda 6 milyon euroya anlaşma sağlandı. Sneijder’in transferinin KAP’a bildirildikten sonra açıklanması bekleniyor. Bu gelişmenin ardından Lütfi Arıboğan ile Sinan Kalpakçıoğlu’nun yarın İstanbul’a gelmeleri bekleniyor.

13 Ocak 2013 Pazar

Fenerbahçe Haydi Yenin

Yeni yıla Fenerbahçe kadar yakın ve paralel olarak önemli bir yeni ürün duyuruları 2012 çizim, bu herkesin gelip ne hakkında heyecanlanmak için fenerbahçe 1461 trabzonspor geleneksel bir zamandır.

Galaxy S4 hakkında son dedikodu gitmeyi şey ise, 2013 bir patlama ile başlamak için ayarlanır görünüyor


Geliştirilmiş 4.99 inç 1080p ekran, rampalı 13 megapiksel tetikçi ve güç Android şova sekiz çekirdeğe kadar ince tasarımı, bu gelecek yıl yenmek için cihaz olacağı anlamına gelir.

Samsung şimdi bir kazanan üzerine fenerbahçe 1461 trabzon maçı gerçekten ve haklı olarak, Apple'ın iPhone için en önemli rakip olarak ün kazanmıştır.

Cupertino adlı tamamını fethetmişti yakışıklı rakip engellemeye kullanılan Geçmişte vurgulanan özellikleri iken, bugün bir engel daha var.


Daha fazla insan akıllı neler yapabileceğiniz hakkında savvier hale geliyor ve Samsung istediklerini kitlelerin verme kralı.

Bunlar son dedikodular Samsung baskın fenerbahçe 1461 trabzonspor maçı hangi kanalda smartphone üreticisi olma hedefine tüm çıkmak için hazır görünüyor olduğunu göstermektedir.

Bir zamanlar dedikodu açısından açtı iPhone, Samsung zorla kontrol etti nerede görünür.



Bir akıllı telefon sürekli gelişen Google Android ile birlikte, teklif ne için gündeme ayarlıyor.

Sızan özellikleri nokta ise, Galaxy S4 herkes için yaygara olduğu telefon olacak.

IPhone 5, ama kötü bir PR tarafından vuruldu ve kötü yapılmış yazılım için sağlam bir başlangıç ​​sonra, Apple özünde kanama kenar teknoloji koyar bir iPhone 6 yenilik ve oluşturmak için elinden geleni yapmak zorunda olacak.

Samsung S4 Tim Cook'un elini zorlayacağını Bu inanılmaz heyecan verici.

Cumhurbaşkanı Muhammed Morsi

Ulusal Kurtuluş Cephesi (NSF) Mısır yuttu son siyasi krizde oluşan bir muhalefet koalisyonu olduğunu.

Bu başarıyla ülkenin huysuz ve şimdi onların direncini ve başkan ve onun İslamcı müttefikleri tarafından bir güç kapmak olarak gördükleri reddi birleşmiş muhalefet hizipler, bölünmüş bir araya getirdi.

22 Kasım günü, Cumhurbaşkanı Muhammed Morsi kendisinin çok kapsamlı yetkiler verildi hangi bir anayasal bildirge yayınladı. Bu yeni anayasasını onayladı ve taze parlamento seçimleri yapılmıştı kadar onun kararlarını "kesin ve tartışılmaz" olduğunu belirtti.

Bildirgede ayrıca kurucu meclis meşruiyetini üzerine Yüksek Anayasa Mahkemesi tarafından yargı öngörerek beklenen bir iktidar tarafından çözülür olamazdı dedi. Liberaller, Hristiyanlar ve laikler montaj İslamcılar egemen şikayet ettiler.

Ana hikaye okumaya devam edin
"
Başlangıç ​​Alıntı

Biz "direnç olarak ifade etme düzeyi tırmandırmaya devam edecek

Muhammed El Baradey
Ulusal Kurtuluş Cephesi
Başkanı bir anayasal demokrasiye geçiş korumak için bir girişim olarak onun kararname tasvir, ancak birçok Mısırlılar görünür güç-kapmak hakarete ve yaygın protestolar vardı.

Form yeni, daha temsili bir kurucu meclis;; 24 Kasım günü, siyasi partiler ve lider rakamlar bir dizi cumhurbaşkanı kararnameyi iptal zorlamak için bir koalisyon oluşturdu ve bir geçiş dönemi adaleti hukuk sorunu olduğunu ölümünden sorumlu olanlar için garantili adil yeniden yargılanmaya Hüsnü Mübarek'in devrilmesinden ayaklanması sırasında protestocuların.

NSF gibi Mısır Popüler Güncel, el-Dustour, el-Tajammu, Ücretsiz Mısırlılar, Yeni Wafd, Demokratik Cephe, Mısır Sosyal Demokrat Parti, Nasır Demokrat Parti ve Konferansı, liberal laik ve solcu gruplar geniş bir yelpazede yer alıyor Parti.

Amr Musa, Arap Birliği eski Genel Sekreteri, ve Hamdeen Sabahi, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üçüncü geldi Nasır siyasetçi Onun üç önemli lideriyle Muhammed El Baradey, BM Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA) eski başkanı vardır.

'Kaynayan ve kaos'
NSF kuruldu gün, Bay El Baradey cumhurbaşkanının kararname Mısır'ın geçiş tehdit ve "yeni bir firavun" yarattığını ifade etti.

"Biz, huzurlu itaatsizlik direniş olarak ifade etme düzeyi tırmandırmaya devam etmek zorunda kalacak," diye Reuters ve Associated Press söyledi.

İki gün içinde, Bay Morsi bunu "egemenlik eylemleri" ile sınırlı olacağını vaat onun kararnamenin kapsamını sınırlamak için yargı ile anlaştılar. Ama kurucu meclis korumak için kendi gücünü koruma konusunda ısrar etti.

Hesaplama İşlemi Çok Basit

Eski İçişleri Bakanı Habib el-Adly aynı suçundan yeniden denenecek.

Gözaltında kalır Mübarek, aynı zamanda takdir teşekkür hesaplama Haziran ayında beraat edildiği için yolsuzluk suçlamasıyla yeniden denenecek.

Onun yönetimine karşı isyan etmeden önce, altı suikast girişiminden kurtulan, neredeyse 30 yıldır Mısır açtı.

Müslüman Kardeşler'in Mohammed Morsi Haziran ayında başkan seçildi.

'Aynı kanıt'
Yargıç Ahmed Ali Abdel Rahman açıkladı: "Mahkeme sanıklar ... ve siparişleri yeniden yargılanma tarafından açılan itiraz kabul etmek 6. sınıf takdir teşekkür hesaplama karar verdi."

Mohamed Abdel Razek, Mübarek'in avukatlarından biri, yargılamanın yenilenmesi, önceki çalışmada kullanılan aynı kanıtlara dayalı olacağını Reuters haber ajansına verdiği demeçte.


Protestocular Yüzlerce Mübarek yönetimine karşı isyan sırasında yaralandı
"Hiçbir yeni deliller davanın eklenecektir" dedi.

Savcıların talebi üzerine, Yargıç Abdel Rahman ayrıca Mübarek'in oğulları Cemal ve Alaa ve yolsuzluk suçlamalarıyla kaçak işadamı 7. sınıf takdir teşekkür hesaplama Hüseyin Salem beraat kararını bozdu.

Kendi kararını verirken hakimlerin yeni bir panelde eski lideri sağlık düşünebiliriz, Mübarek'in avukatı ekledi.

Mübarek Kahire'de hapsedildi yana, onun kötü sağlık hakkında sık sık haberler olmuştur.

Geçen ay hapis banyoda düşme kendini zarar sonra bir askeri hastanede şu anda.

Cumartesi günü, eski lideri bildiriliyor de iddiaya ülkenin amiral gemisi devlet gazetesi Al-Ahram alınan Mısır milyonlarca pound değerinde hediyeler üzerine sorgulandı.

O soruşturma 15 gün gözaltında kalmasına karar verilmişti, bir adli kaynak AFP söyledi.

'Sizi seviyoruz'
Pazar günkü iktidar çığlıkları ile karşılandı "Yaşasın adalet!" Onun resmini kaldırdı ve daha onlarca dışında "Biz cumhurbaşkanının, seni seviyorum!", AFP haber ajansının haberine bağırdı ederken salonda birbirimize sarılıp Mübarek yandaşları tarafından.

2 Haziran günü, 10 aylık bir deneme sonrasında, Mübarek ve Adly protestocuların öldürülmesi komplo mahkum edildi.

Iki adam 850 protestocuların öldürülmesi üzerine olası ölüm cezasına karşı karşıya kalmıştır.

Mağdurların aileleri Mübarek cinayetlerin emrini vermekle suçlu değil ki hayal kırıklığına uğradılar, Kahire BBC'nin Aleem Maqbool raporlar.

Dehşet iddiaya göre önceki onun kural işlenen ihlalleri için çalıştı değil ki bazıları arasında da vardı.

Haziran ayında aynı Duruşmada, Mübarek'in yolsuzluk beraat etti.

Cübbeli Ahmet Hoca Hastanede

Cübbeli hastanede, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı.

Baş dönmesi şikayetiyle gittiği hastanede çeşitli tetkikler yaptıran Cübbeli Ahmet Hoca'nın ayak ve boyun damarlarında daralma tespit edildi.
Damarlarında ileri derecede daralma tespit edilen Cübbeli Ahmet Hoca için doktorlar özel bir tedavi programı hazırladı.
Konuyla ilgili Cübbeli Ahmet Hoca'nın sitesinden yapılan açıklamada sevenlerinden dua etmeleri emir verildi.